Nieuws

Koning Filip en Koningin Mathilde

Koninklijk bezoek: een blik achter de schermen

25-04-2017

Wase Werkplaats vzw ontving koninklijk bezoek Hoog bezoek Wase Werkplaats vzw mocht zich op 25 april 2017 verheugen in het bezoek van Koning Filip en Koningin Mathilde. Dit bezoek kaderde in een rondrit van ons koningskoppel, die de komende maanden alle provincies bezoeken.

Op 25 april bezochten zij het hoofdfiliaal van ons maatwerkbedrijf, gelegen te Temse. Bekijk onderaan het video- en fotoverslag.

Koning Filip en Koningin Mathilde

Koning Filip en Koningin Mathilde op bezoek in Wase Werkplaats Temse

18-04-2017

Wase Werkplaats vzw en de Gemeente Temse hebben heugelijk nieuws: op 25 april 2017 mag ons maatwerkbedrijf zich verheugen in het bezoek van Koning Filip en Koningin Mathilde. Zij bezoeken de komende maanden alle provincies. Bij het bezoek aan Oost-Vlaanderen komen ze ook langs bij ons in Temse.

Lees hier de aankondiging van het Paleis:

https://www.monarchie.be/nl/agenda/provincie-oost-vlaanderen

Gwendolyn Rutten op bezoek in Wase Werkplaats Zele

Gwendolyn Rutten op bezoek in Wase Werkplaats Zele

19-01-2017

Op 19 januari 2017 mocht Divisie Zele zich verheugen in het bezoek van Gwendolyn Rutten. De Open-VLD voorzitter bracht samen met de burgemeester van Zele, Patrick Poppe, een bedrijfsbezoek aan ons in het kader van haar "ronde van Vlaanderen".

Reportage op TV Oost:

https://www.tvoost.be/nieuws/open-vld-voorzitter-rutten-start-regiotour-in-wase-werkplaats-zele-39546

Beschutte Werkplaats Wase Werkplaats denkt aan een beter milieu

Minder papieren doekjes

02-04-2014

Bomen zijn ons dierbaar en we willen dan ook ons papierverbruik verder doen dalen in 2014. In 2013 focusten we al op het papierverbruik in de kantoren, nu pakken we de papieren doekjes aan: nieuwe dispensers en een leuke interne campagne zouden heel wat bomen moeten sparen. Surplus: we besparen ook zo'n 400 batterijen per jaar!

Onze inspiratie vonden we bij het volgende filmpje. Wie het één keer gezien heeft vergeet het nooit: schud en vouw!

 

Uitwerk of enclavewerk gefilmd

Werken met sociale economie: kansen voor bedrijven!

07-03-2014

Maatschappij Linkerscheldeoever maakte een filmpje over de samenwerking van bedrijven met sociaal economische ondernemingen. Vanaf 03:51 kan je onze medewerkers aan het werk zien en komen onze klanten aan het woord. Zowel bij SIMS Recycling Solutions als Stora Enso (Lumipaper) werkt een enclaveploeg van Wase Werkplaats.

gevierd bij beschutte werkplaats

Trouwe gedienden gevierd!

21-01-2014

Jaarlijks vieren we de werknemers die 25, 30 en 35 jaar in dienst zijn. Dat zijn er heel wat. Zo genieten onze klanten al 25 jaar van de inzet van 11 getalenteerde medewerkers, zijn er nog eens 6 medewerkers 30 jaar in dienst. Maar liefst 12 medewerkers mogen zich echte 'ouwe getrouwe' noemen, ze werken hier al 35 jaar. We zijn heel dankbaar voor hun inzet en hebben ze eens extra in de bloemetjes gezet. Dubbel en dik verdiend!

Laat je verwonderen

17-12-2013

Wase Werkplaats wenst je warme kerstdagen en een wondermooi nieuw jaar! Tijdens de eindejaarsperiode genieten wij van vakantie. We sluiten van 21 december tot en met 5 januari.

 

ISO 22.000

Voedselveiligheid prioritair

04-11-2013

Wase Werkplaats vzw behaalde onlangs het ISO 22.000 certificaat. Dit certificaat bevestigt onze zorg voor voedselveiligheid. Onberispelijke hygiëne is vanzelfsprekend bij het verpakkingsopdrachten en ons ERP-systeem zorgt voor een exacte traceerbaarheid. Wij verpakken open- en gesloten voeding in optimale condities, aangepast per product.

Wase Werkplaats zoekt productiebegeleider (m/v) met bezieling!

25-10-2013

Onze werknemers gaan er elke dag voor. Onze productiebegeleiders staan steeds klaar voor hun team, maar ze hebben handen tekort en zoeken een extra collega!

Wase Werkplaats heeft GMP certificaat voor dierengeneeskundig gebruik

Beestig GMP certificaat

16-10-2013

Behalve geneesmiddelen voor mensen, verpakken we nu ook geneesmiddelen voor dieren.

Pagina's