Koninklijk bezoek: een blik achter de schermen

Koning Filip en Koningin Mathilde

Wase Werkplaats vzw ontving koninklijk bezoek Hoog bezoek Wase Werkplaats vzw mocht zich op 25 april 2017 verheugen in het bezoek van Koning Filip en Koningin Mathilde. Dit bezoek kaderde in een rondrit van ons koningskoppel, die de komende maanden alle provincies bezoeken.

Op 25 april bezochten zij het hoofdfiliaal van ons maatwerkbedrijf, gelegen te Temse. Bekijk onderaan het video- en fotoverslag.

Wase Werkplaats kon de Koning en Koningin meenemen in een voor hen zeer interessante rondleiding, specifiek in de afdelingen waar we voor farmaceutische- en voedingsbedrijven werken. We brachten onder Hun aandacht hoe wij erin slagen in een professionele produktie-omgeving maatwerk te voorzien voor personen met een beperking. In de ateliers, aan verschillende werkposten, konden onze mensen zelf kort toelichten aan de Koning en de Koningin voor welke klanten ze werken en wat hun opdrachten concreet inhouden. 

Van dit onvergetelijke bezoek maakte Wase Werkplaats een mooie film van ruim 20 minuten. U kunt hierdoor niet alleen een unieke blik achter de schermen werpen van ons maatwerkbedrijf – u kan ook genieten van de impressies van onze mensen binnen de context van dit Hoog Bezoek. Onze werknemers lichten immers graag toe, welk een memorabele ervaring dit koningsbezoek voor hen was. Ook wat de interne voorbereidingen betreft, laten we graag een blik achter de schermen zien.

Bekijk hier het videoverslag:

Bekijk hier het fotoverslag:

http://www.digicamsoft.com/ww/Koninklijk_20Bezoek_20Wase_20Werkplaats_20...

Enkele foto's op de website van het Paleis:

https://www.monarchie.be/nl/agenda/provincie-oost-vlaanderen